091 916 52 90 info@selidbe.com.hr

Vrlo bitna stavka svake selidbe je i vrijeme trajanja. Što je kraće vrijeme selidbe to su i niži vaši troškovi. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, u mogućnosti smo znatno skratiti vrijeme potrebno za selidbu. Posjedujemo sve potrebne materijale i radnu opremu.
Slobodno nas nazovite i raspitajte se unaprijed o vremenu potrebnom za vašu selidbu.
Dopustite nam da vam uštedimo vrijeme i pomognemo.

Selidbe

 

Omogućujemo efikasan transport robe, materijala, uredskog namještaja, osobnih stvari i ostaloga za bilo koje svrhe.

...ili nešto specifičnije:

Selidbe predmeta težih od 130 kg (pianina, klavira, sefova, termo peći, radnih strojeva, serverskih ormara i sl.), a za koje je potreban ručni utovar i istovar ili nošenje, smatraju se specijalnim teretima.

Usluge prijevoza, međugradske dostave i prijevoz kombi vozilom

Kombi prijevoz

Bez obzira za što trebate prijevoz, mi vršimo dostavu, transport i kombi prijevoz na željenu lokaciju u dogovoreno vrijeme.

Za vas ćemo s našim kombi vozilom izvršiti kombi prijevoz, usluge prijevoza kombi vozilom kako na području grada Zagreb tako i cijele Hrvatske po vrlo povoljnim cijenama. Kontaktirajte nas s naših stranica za kontakt te sva vaša pitanja.

Profesionalne usluge koje pružamo

Ono što je najbitnije kada odabirete tvrtku koja će Vam preseliti Vaše dragocjenosti je da budete sigurni da ste dobro izabrali. Mi se uvijek trudimo dokazati da smo najbolji za Vas zato stalno radimo na unaprijeđenju naših usluga i uvijek ćemo poslušati savjet naših klijenata.
Ono što garantiramo je slijedeće:

  • Dostupnost 24/7
  • Stručan tim
  • Garantirano zadovoljstvo uslugom
  • Besplatna procjena